نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قالیباف بر لزوم فعال‌سازی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و برزیل تاکید کرد مسلح شدن گروه نزدیک به داعش در غزه توسط نتانیاهو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با جولانی دیدار کرد مراسم برائت از مشرکین برگزار شد | درخواست حجاج بیت الله الحرام بر تحریم رژیم صهیونیستی گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و تاجیکستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شمار شهدای خبرنگار در حملات رژیم صهیونیستی به غزه به ۲۲۵ نفر رسید پنتاگون درباره شکست آمریکا در یمن تحقیق می‌کند سفیر ایران در روسیه: پوتین به زودی به تهران سفر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به حجاج بیت‌الله الحرام | دولت‌های مسلمان باید همه راه‌های کمک‌رسانی به رژیم صهیونی را مسدود کنند عراقچی: جزئیات مذاکرات هسته‌ای محرمانه است | پیشنهاد آمریکا در حال بررسی است (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) مقاومت سوریه مسئولیت حمله به جولان اشغالی را برعهده گرفت ویدئو| روایت صالحی از بی‌وفایی عجیب چینی‌ها در قرارداد هسته‌ای UCF دیده‌بان حقوق بشر: حمله آمریکا به بندر رأس عیسی یمن جنایت جنگی است آکسیوس: آمریکا پیش‌نویس قطعنامه ضد صهیونیستی شورای امنیت را وتو می‌کند افزایش آمار شهدا در زندان‌های اشغالگران به ۷۱ نفر استرداد روزانه ۴ هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی از مرز دوغارون ایلان ماسک: کنگره در حال ورشکست‌کردن آمریکاست روسیه برای مشارکت در مذاکرات ایران-آمریکا پیشنهاد داد تاکید رؤسای جمهور ایران و آذربایجان بر اجرای تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی
سرخط خبرها

نماینده کبودرآهنگ: تنها ۴ مورد از ۱۷ احکام بودجه اجرا شده است| قالیباف: نظارت بر اجرای قوانین وظیفه نمایندگان است

  • کد خبر: ۱۲۳۴۱۱
  • ۰۸ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۶
نماینده کبودرآهنگ: تنها ۴ مورد از ۱۷ احکام بودجه اجرا شده است| قالیباف: نظارت بر اجرای قوانین وظیفه نمایندگان است
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با انتقاد از عدم تدوین آئین نامه‌های اجرایی قوانین، گفت: براساس گزارش‌های دیوان محاسبات تنها ۴ مورد از ۱۷ احکام بودجه اجرا شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، فتح الله توسلی در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۸ شهریورماه) مجلس در اخطاری، گفت: مجلس در ۲ سال گذشته توانسته قوانین خوبی را تصویب کند که در ساماندهی زندگی و معیشت مردم نقش داشته باشد. قوانین خوبی در بحث لغو تحریم‌ها و صدور مجوز‌های کسب و کار تصویب کردیم و در زمینه نظارتی هم اقدامات خوبی انجام گرفته است که مهم‌ترین آن‌ها تهیه گزارش فولاد مبارکه بود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به گزارش‌های نظارتی دیوان محاسبات و مرکز پژوهش‌های مجلس، افزود: همکاران ما در دیوان ماه‌ها برای تهیه گزارش از وضعیت اقتصادی کشور و عملکرد دولت قبل و فعلی زحمت کشیده اند. آیا همکاران ما در مجلس این گزارش‌ها را مطالعه کرده اند؟

نماینده مردم بهار، کبودرآهنگ در مجلس یازدهم، یادآور شد: اگر قرار است ما قانونی را در مجلس تصویب کنیم و اجرا نشود خودمان را سرکار گذاشته ایم یا مردم؟ گزارش ۲ ماهه دیوان محاسبات به دست ما رسیده، متاسفانه از ۱۷ احکام قانون بودجه ۱۴۰۱ تنها ۴ مورد اجرا شده است، بسیاری از آئین نامه‌ها و دستورالعمل‌ها هنوز تهیه یا اجرا نشده است. این موضوع در مورد احکام قانون برنامه ششم توسعه نیز صدق می‌کند.

وی با اشاره به بررسی طرح بانکداری گفت: ما در مجلس به دنبال تصویب قانونی با جزئیات برای بانک مرکزی هستیم، اما اگر قرار است این قانون اجرا نشود چرا ما باید این همه برای آن وقت صرف کنیم. ما به خدا و قرآن و در مقابل مردم قسم یاد کردیم که از حقوق آن‌ها دفاع کنیم لذا باید مشخص شود که چرا قوانین اجرا نمی‌شود و چه کسی باید نظارت کند.

توسلی با انتقاد از عدم وجود ضمانت اجرایی در قوانین، گفت: آیا در همین طرح بانکداری ضمانت اجرایی دیده شده است. ۶ ماه از سال ۱۴۰۱ می‌گذرد و اگر قرار باشد که آئین نامه‌ها و دستورالعمل‌های اجرایی قوانین مصوب تهیه و اجرا نشود، قانونگذاری صرف بی فایده است، این نوع قانون نوشتن به مردم ظلم است.

وی افزود: تدوین برنامه هفتم توسعه نیز را در دستورکار خواهیم داشت و اگر قرار باشد به همین شکل آن را تصویب کنیم و اجرا نشود نمی‌توانیم در پیشگاه خداوند و مردم پاسخگو باشیم.

محمدباقر قالیباف در پاسخ به اخطار این نماینده، گفت: وظیفه دیوان محاسبات تهیه گزارش است و گزارش‌ها براساس زمانبندی مشخص در زمان بودجه نویسی و مباحث نظارتی تهیه شده است. هیات رئیسه مجلس و همه نمایندگان هم وظیفه دارند که بر اجرای قوانین نظارت داشته باشند.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: ما برهمین اساس جلسات روز سه شنبه صحن علنی را به نشست‌های نظارتی اختصاص دادیم، قوانین حتما باید اجرا شوند، رئیس جمهور نیز بار‌ها بر اجرای قوانین تاکید داشته است، ما باید کمک کنیم که کار در این سیستم بروکراسی انجام شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->